جواب مرور فصل صفحه ۱۳۰ و ۱۳۱ و ۱۳۲ ریاضی سوم ؛ فصل ۷ آمار و احتمال
جواب صفحه ۱۳۰ و ۱۳۱ و ۱۳۲ ریاضی سوم که مربوط به مرور فصل از فصل ۷ آمار و احتمال می باشد در حاشیه نیوز برای شما دانش آموز فعال و کوشا آماده شده است. در این قسمت به حل گام به گام پاسخ سوالات و تمرین مرور فصل و سرگرمی و معما صفحه 130 و 131 و 132 ریاضی سوم دبستان میپردازیم.
پاسخ صفحه قبل : جواب تمرین صفحه ۱۲۹ ریاضی سوم
جواب فرهنگ نوشتن صفحه ۱۳۰ ریاضی سوم
در پاسخ به فرهنگ نوشتن مرور فصل صفحه 130 ریاضی سوم خواهیم داشت:
۱- نمودار دایرهای در تمرین ۳ صفحهی ۱۲۶ را چگونه رنگ کردید؟ توضیح دهید.
برای هر ۵۰ نفر یک خانه را رنگی کردم. پسرها آبی و دخترها قرمز
۲- دو جمله بنویسید که در آنها کلمهی «احتمال» یا «شانس» به کار رفته باشد.
– احتمال اینکه فردا باران بیاید.
– احتمال اینکه فرزند عمه ام پسر باشد.
جواب تمرین صفحه ۱۳۰ ریاضی سوم
۱ـ مغازه داری تعداد بطری های شیر را که در روزهای مختلف هفته فروخته، در جدول زیر ثبت کرده است.
اطّلاعات جدول را در یک نمودار ستونی قرار دهید.
این مغازه دار در چه روزی کمترین مقدار شیر را فروخته است؟ سه شنبه
چرا روز پنجشنبه فروش شیر بیشتر بوده است؟ چون فردای آن روز تعطیل است.
به نظر شما، بهتر است این مغازه دار هر روز چند بطری شیر برای فروش بیاورد؟ ۳۰ عدد چرا؟ چون بیشتر روزها تقریبا همین مقدار می فروشد.
ادامه جواب تمرین صفحه ۱۳۱ ریاضی سوم
۲ـ مدت زمانی که طول میکشد تا دانش آموزان مدرسه ی دانش از خانه به مدرسه بروند، در نمودار زیر مشخص شده است. اکثر این دانش آموزان، بیشتر از ۱۰ دقیقه در راه اند.
به نظر شما، چه تعدادی از این دانش آموزان بهتر است با سرویس به خانه بروند؟ ۱۲ نفر چرا؟ زیرا بیشتر از ۱۰ دقیقه در راه هستند.
۳ـ نمودار دایره ای رو به رو نشان می دهد که مریم یک شبانه روز خود را چگونه گذرانده است.
یک نمودار ستونی رسم کنید و این اطلاعات را در آن قرار دهید.
چگونه اطلاعات نمودار را به عدد تبدیل می کنید؟ توضیح دهید.
نمودار دایرهای را به یک نیم روز محدود میکنیم. اگر ۱۲ ساعت شب را به صورت دایره نشان دهیم، دایره به شکل زیر تقسیم میشود. برای محاسبه زمان فعالیت مریم در یک روز که ۲۴ ساعت است، اعداد به دست آمده را در دو ضرب میکنیم و آنها را در نمودار نشان میدهیم.
۴ـ لادن از دوستانش درباره ی آبمیوه ی مورد علاقه شان پرسید و با توجّه به پاسخ های آنها نمودار ستونی زیر را رسم کرد.
– کدام یک از این نمودارهای دایرهای به طور تقریبی همان اطّلاعات را نشان میدهد؟ سمت چپ آخرین نمودار چرا؟ چون سیب و انگور با هم مساوی هستند و پرتقال بیشتر از آنهاست
جواب سرگرمی و معما صفحه ۱۳۲ ریاضی سوم
چهار مکعّب چینه بردارید و تمام حالتهایی را که این مکعّبها میتوانند کنار هم قرار بگیرند، پیدا کنید.
در شکل زیر یکی از این حالتها نشان داده شده است. بقیّهی حالتها را شما پیدا کنید.
توجّه داشته باشید که شکلهای زیر نیز همان حالت را نشان میدهند. چهار مکعّب فقط در هوا چرخیدهاند امّا حالت جدیدی به وجود نیامده است.
با راهبرد الگوسازی میتوانید همهی حالتهای ممکن را پیدا کنید.
جواب فرهنگ خواندن صفحه ۱۳۲ ریاضی سوم
خداوند جهان را به گونهای آفریده است که تواناییها، استعدادها، هنرها، مهارتها، ثروتها و حتّیٰ پدیده های طبیعی مثل زلزله، سیل و طوفان بهطور منظّمی توزیع شدهاند. برای مثال، اگر قدّ آدمها را در نظر بگیریم، میبینیم که در هر جامعه تعداد محدودی قد بلندند و در مقابل آنها نیز تعدادی قدّ بسیار کوتاهی دارند. بقیّهی آدمها هم دارای قدّ متوسّطی هستند. پس توزیع قدّ آدمها یک نظم دارد. کوتاه قد، متوسط، بلند قد. در مورد هوش هم همینطور است. تعدادی از انسانها هوش فوقالعادهای دارند. در برابر آنها نیز تعدادی هستند که هوش پایینی دارند. امّا اغلب انسانها دارای هوش متوسّطاند و با تلاش و پشتکار و به خصوص داشتن نظم در کارهایشان میتوانند به موفّقیت برسند.
لطفاً در صورت بروز هر گونه مشکل یا ایراد درسی در هر یک از صفحات کتاب ریاضی سوم دبستان، لطفاً نظر خود را در قسمت دیدگاه با ما در میان بگذارید. تلاش خواهیم کرد تا در اسرع وقت پاسخی به سوال شما دهیم و به حل مسائل درسی شما کمک کنیم.
شما همیشه باید قلم و کاغذ را در کنار خود قرار دهید تا بتوانید به راحتی مسائل ریاضی را حل کنید. استفاده از این وسایل به شما کمک میکند تا بهتر تمرین کنید و در نهایت کتاب ریاضی را به طور کامل یاد بگیرید. استفاده از قلم و کاغذ یکی از روشهای موثرترین و معتبرترین برای حل مسئلههای ریاضی است.
پاسخ صفحه قبل تر : جواب کار در کلاس صفحه ۱۲۸ ریاضی سوم
در این بخش، مروری بر جواب مرور فصل ۷ صفحه ۱۳۰ و ۱۳۱ و ۱۳۲ ریاضی سوم انجام داده شد. با اضافه کردن عبارت “حاشیه نیوز” در آخر جستجوهای درسی خود در گوگل، به بهترین پاسخ ها دسترسی خواهید داشت. لطفاً به خاطر داشته باشید که ابتدا سعی کنید پاسخ سوالات را خودتان بیابید و سپس برای بررسی صحت آن به این پاسخ ها مراجعه کنید. اگر سوالی دارید، آن را در قسمت دیدگاه بپرسید تا معلمان و کارشناسان ما به آن پاسخ دهند.