جواب فعالیت و کار در کلاس صفحه ۳۴ ریاضی نهم ؛ استدلال
جواب صفحه ۳۴ ریاضی نهم که مربوط به فعالیت و کار در کلاس استدلال از فصل ۳ استدلال و اثبات در هندسه است را در حاشیه نیوز برای شما دانش آموز فعال و کوشا آماده شده است. در این قسمت به حل گام به گام پاسخ فعّالیت و کاردرکلاس صفحه ۳۴ ریاضی نهم متوسطه می پردازیم.
پاسخ صفحه بعد : جواب تمرین صفحه ۳۵ و ۳۶ ریاضی نهم
جواب فعالیت صفحه ۳۴ ریاضی نهم
در پاسخ به فعّالیت صفحه ۳۴ ریاضی نهم خواهیم داشت:
متنهای زیر را بخوانید و به سؤالها پاسخ دهید:
1- امیر و محسن برای دیدن مسابقه فوتبال به ورزشگاه رفتند. محسن به امیر گفت: «من مطمئن هستم که تیم مورد علاقهٔ من امروز هم میبازد.» امیر پرسید: «چگونه با این اطمینان حرف میزنی؟»
محسن دلیل آورد که: «چون هر بار که به ورزشگاه رفتهام، تیم مورد علاقهام باخته است.»
آیا دلیلی که محسن آورده است، درست است؟ خیر چرا؟ دلیل قابل قبولی نیست. نتیجه بازی ها بر اساس عملکرد فنی دو تیم تعیین می شود و حضور یا عدم حضور تماشاگران ارتباط مستقیمی با نتیجه بازی ندارد.
۲- عباس یک بیسکویت مستطیل شکل با ابعاد ۴ و ۸ سانتیمتر دارد. بیسکویت باقر از همان نوع، به همان ضخامت و مربع شکل به ضلع ۶ سانتی متر است. با استفاده از دانش ریاضی خود نشان دهید که مقدار بیسکویت کدام یک بیشتر است.
مساحت بیسکویت عباس برابر ۳۲ سانتیمتر مربع و مساحت بیسکویت باقر برابر ۳۶ سانتیمتر مربع است و زیرا ضخامت آنها با هم برابر است. بنابراین، حجم بیسکویت عباس برابر ۳۲ سانتیمتر مکعب و حجم بیسکویت باقر برابر ۳۶ سانتیمتر مکعب است. با توجه به این که نوع هر دو بیسکویت یکسان (یکسانی چگالی) است، میتوانیم با استفاده از رابطه حجم ضربدر چگالی، جرم را محاسبه کنیم.
۳- دلیلی را که محسن در فعالیت ۱ برای ادعای خود آورده است، با دلیلی که شما در فعالیت 2 آوردید مقایسه کنید. به نظر شما کدام قابل اطمینانتر است؟
با توجه به دانش و اطلاعات درستی که از قبل داشتهایم، فعالیت ۲ معتبرتر است زیرا به دقت میزان جرم بیسکویت هر یک از دو نفر را محاسبه میکنیم.
جواب کار در کلاس صفحه ۳۴ ریاضی نهم
در پاسخ به کاردرکلاس صفحه ۳۴ ریاضی نهم خواهیم داشت:
۱- مواردی را بازگو کنید که مانند فعالیت ۱ فردی با توجه به رویدادهای گذشته، نتیجهای میگیرد که درست نیست.
الف) هر وقت درسم را نمی خوانم معلم از من امتحان میگیرد
ب) هر وقت دیر به مدرسه میروم، مدیر من را می بیند
ج) وقتی چتر ندارم باران می بارد
ه) اگر ماشینم را تمیز کنم حتما فردا باران می بارد
و) ما که شانس نداریم تا سرمان را بلند میکنیم مراقب متوجه میشود (نمی توانیم تقلب کنیم)
۲- دو ارتفاع از هر یک از مثلثهای زیر، رسم کنید:
آیا با این مثالها میتوان نتیجه گرفت در هر مثلث، محل برخورد هر دو ارتفاع درون مثلث است؟ یک مثال بزنید که نتیجهٔ بالا را نقض کند.
در این مثلثها، ارتفاع به صورت درون مثلث واقع شده است، ام مثلث زیر نمونهای است که نشان میدهد همیشه اینگونه نیست. در این مثلث، خطوط آبی به عنوان ارتفاع رسم شدهاند و همدیگر را درون مثلث بریده نمیکنند. در صورتی که ما خطوط را به سمت بیرون ادامه دهیم، آنها همدیگر را در خارج مثلث قطع میکنند.
اگر فردی با رسم ارتفاعهای موردنظر در مثلثها چنین نتیجه گیری کند که محل برخورد ارتفاعهای هر مثلث، درون آن مثلث است، استدلال او مشابه کدام استدلال دو قسمت فعالیت قبل است؟
مشابه استدلال محسن دارای اعتبار نیست.
در صورتی که هر صفحه از کتاب ریاضی نهم متوسطه مشکل یا ایراد درسی دارید، لطفاً در قسمت دیدگاه برای ما ثبت کنید. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در کوتاه ترین زمان ممکن به سوال شما پاسخ داده و مشکلات درسی شما را حل کنیم.
در حین حل مسائل ریاضی، حتماً قلم و کاغذ را همیشه در پیش خود قرار دهید. این عمل به شما کمک میکند تا تمرین کافی انجام داده و در نتیجه، مفاهیم و مباحث ریاضی را به طور کامل فرا بگیرید. استفاده از قلم و کاغذ یکی از روشهای برتر و عالی برای حل مسائل ریاضی است.
پاسخ صفحه قبل : جواب فعالیت و کار در کلاس صفحه ۳۳ ریاضی نهم
در این بخش، مروری بر جواب فعالیت و کار در کلاس صفحه ۳۴ ریاضی نهم انجام داده شد. با اضافه کردن عبارت “حاشیه نیوز” در آخر جستجوهای درسی خود در گوگل، به بهترین پاسخ ها دسترسی خواهید داشت. لطفاً به خاطر داشته باشید که ابتدا سعی کنید پاسخ سوالات را خودتان بیابید و سپس برای بررسی صحت آن به این پاسخ ها مراجعه کنید. اگر سوالی دارید، آن را در قسمت دیدگاه بپرسید تا معلمان و کارشناسان ما به آن پاسخ دهند.