جواب کار در کلاس صفحه ۶۱ ریاضی هشتم ؛ تجزیه عبارت های جبری
جواب صفحه ۶۱ ریاضی هشتم که مربوط به کار در کلاس تجزیه عبارت های جبری از فصل ۴ جبر و معادله است در حاشیه نیوز برای شما دانش آموز فعال و کوشا آماده شده است. در این قسمت به حل گام به گام پاسخ سوالات کاردرکلاس صفحه ۶۱ ریاضی هشتم متوسطه میپردازیم.
پاسخ صفحه بعد : جواب فعالیت و کار در کلاس صفحه ۶۲ ریاضی هشتم
جواب صفحه ۶۱ ریاضی هشتم
در پاسخ به کار در کلاس صفحه ۶۱ ریاضی هشتم خواهیم داشت:
۱- عبارتهای زیر را به ضرب تبدیل کنید.
۲- با تبدیل به ضرب، صورت و مخرج کسر را ساده کنید. (a≠b,ab≠۰)
۳- آیا تساوی a−b=−(a+b) − همواره برقرار است؟ بله
۴- چرا مجموع دو عدد زوج، عددی زوج میشود؟
در نتیجه: حاصل ضرب هر عدد طبیعی در عدد ۲، یک عدد زوج است.
خواندنی
خوارزمی در کتاب جبر و مقابلهٔ خود برای عددهای علامت دار اصطلاحاتی به کار برده است؛ برای مثال 5- را «پنج ناقض» و 5+ را «پنج زاید» خوانده است. با اینکه در زمان خوارزمی کاربرد حروف متداول نبوده است، او در حل معادلههای جبری، مجهول را «شیئی» و مجذور مجهول را «مال» نامیده است.
اگر با هر صفحه از کتاب ریاضی هشتم متوسطه مشکل یا ایراد درسی دارید، حتماً در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید. ما سعی خواهیم کرد در اسرع وقت به سوال شما پاسخ دهیم و مشکلات درسی شما را حل کنیم.
حتماً در حین حل مسائل ریاضی، قلم و کاغذ را همیشه در پیش خود داشته باشید. این اقدام به شما کمک میکند تا تمرین کافی انجام داده و در نتیجه، مفاهیم و مباحث ریاضی را به طور کامل فرا بگیرید. استفاده از قلم و کاغذ از جمله روشهای برتر و عالی برای حل مسائل ریاضی است.
پاسخ صفحه قبل : جواب فعالیت صفحه ۶۰ ریاضی هشتم
در این بخش، مروری بر جواب کار در کلاس صفحه ۶۱ ریاضی هشتم انجام داده شد. با اضافه کردن عبارت “حاشیه نیوز” در آخر جستجوهای درسی خود در گوگل، به بهترین پاسخ ها دسترسی خواهید داشت. لطفاً به خاطر داشته باشید که ابتدا سعی کنید پاسخ سوالات را خودتان بیابید و سپس برای بررسی صحت آن به این پاسخ ها مراجعه کنید. اگر سوالی دارید، آن را در قسمت دیدگاه بپرسید تا معلمان و کارشناسان ما به آن پاسخ دهند.