آموزش و سرگرمی

جواب فعالیت کلاسی و خودت را امتحان کن و پیشنهاد و تحقیق درس اول صفحه ۱۳ تا ۱۶ پیام آسمان هشتم ؛ آفرینش شگفت‌انگیز

جواب صفحه ۱۳ و ۱۴ و ۱۶ پیام آسمانی هشتم که مربوط به سوال های درس اول آفرینش شگفت‌انگیز از فصل ۱ خداشـناسی است را در حاشیه نیوز برای شما دانش آموز فعال و کوشا آماده شده است. در این قسمت به حل گام به گام پاسخ سوالات فعالیت کلاسی و خودت را امتحان کن و پیشنهاد و تحقیق صفحه ۱۳ و ۱۴ و ۱۶  پیام آسمانی هشتم می‌پردازیم.

جواب صفحه ۱۳ و ۱۴ و ۱۶ پیام آسمان هشتم

در پاسخ فعالیت کلاسی صفحه ۱۳ پیام ها هشتم خواهیم داشت:

آنچه گفته شد، فقط نمونه‌ای از شگفتی‌های بی‌پایان دنیای ماست. شما هم با دوستانتان گفت‌وگو کنید و نمونه‌های دیگری از این شگفتی‌ها را بیان کنید.
جواب: شگفتی‌های خلقت مورچه‌ها، شگفتی آفرینش شب و روز، شگفتی خلقت زنبورعسل، قانون جاذبه زمین، شگفتی اثر انگشت

در پاسخ سوال صفحه ۱۴ پیام ها هشتم خواهیم داشت:

کمی فکر کنید؛ آیا ممکن است خداوند دانا و حکیم ما، این جهان زیبا و شگفت انگیز را بیهوده و بی‌هدف آفریده باشد؟ به نظر شما هدف از این آفرینش شگفت انگیز چیست؟
جواب: خیر- به نظر من، هدف از آفرینش این جهان زیبا و شگفت انگیز، نشان دادن عظمت و قدرت خداوند و فراهم کردن زمینه‌ای برای رشد و تکامل انسان‌ها است.

در پاسخ خودت را امتحان کن صفحه ۱۶ پیام ها هشتم خواهیم داشت:

۱- از نظم شگفت انگیز جهان و مخلوقات درون آن، چه نتیجه‌ای می‌توان گرفت؟
جواب: این جهان شگفت انگیز ناظمی دارد بنام خداوند دانا و توانا

۲- با توجه به سخن حضرت علی (ع) توضیح دهید که خداوند آنچه در زمین است را با چه هدفی برای انسان خلق کرده است.
جواب: تا درباره آنها بیندیشید و با استفاده از آنها به بهشت راه یابید و خودتان را از عذاب آخرت برهانید.

در پیشنهاد صفحه ۱۶ پیام ها هشتم خواهیم داشت:

متن زیر را با دقت بخوانید:
… به بدن کوچک مورچه بنگرید! خلقتش آن چنان لطیف است که چشم آن را درنمی‌یابد و عقل آن را درک نمی‌کند، ببینید چگونه روی زمین به راه می‌افتد و برای به دست آوردن روزی خود، تلاش می‌کند و دانه‌هایی را که به لانه‌اش می‌برد در جایگاهی مخصوص نگه می‌دارد…
خداوند هرگز از او غافل نمی‌شود و از بخشش محرومش نمی‌سازد، حتی اگر در دل سنگی سخت یا صخره‌ای خشک به سر برد…
اگر درباره دستگاه گوارش و درون شکمش فکر کنی و یا به چشم و گوشی که در سر دارد اندیشه کنی آن چنان از آفرینش مورچه دچار شگفتی خواهی شد که از توصیف او به زحمت خواهی افتاد…
اگر اندیشه‌ات را به کار گیری، دلایل روشن به تو خواهند گفت که آفریننده مورچه کوچک همان آفریدگار درخت بزرگ خرماست؛ همان کسی که آفرینش همه موجودات سنگین و سبک، و بزرگ و کوچک، و نیرومند و ضعیف برایش یکسان است.
آنچه خواندیم بخشی از گفتار امیرمؤمنان حضرت علی (ع) در توصیف شگفتی‌های خلقت مورچه‌هاست. شما نیز می‌توانید درباره یکی دیگر از آفریده‌های خداوند تحقیق کنید و نتیجه را در کلاس برای دوستانتان بخوانید.

درتحقیق درباره یکی دیگر از آفریده‌های خداوند پیام ها هشتم خواهیم داشت:

تحقیق بدن انسان:
یکی از شگفتی‌های خلقت انسان، مغز او است. مغز انسان، یکی از پیچیده‌ترین اندام‌های بدن است که مسئول عملکردهای شناختی، احساسی و رفتاری انسان است. مغز انسان، از میلیاردها سلول عصبی تشکیل شده است که به یکدیگر متصل هستند. این شبکه پیچیده از سلول‌ها، مسئول پردازش اطلاعات، یادگیری، حافظه، تفکر و احساسات است.
شگفتی دیگر خلقت انسان، قلب او است. قلب انسان، یک پمپ عضلانی است که خون را در بدن به گردش در می‌آورد. قلب انسان، از چهار حفره تشکیل شده است که خون را به دو سمت بدن پمپاژ می‌کنند. قلب انسان، به طور متوسط در هر دقیقه ۷۰ بار می‌تپد و در طول عمر یک انسان، حدود ۳ میلیارد بار می‌تپد.
شگفتی دیگر خلقت انسان، چشم او است. چشم انسان، یک اندام حسی است که به انسان امکان می‌دهد دنیای اطراف خود را ببیند. چشم انسان، از دو کره چشم، عدسی، قرنیه، عنبیه، شبکیه و عصب بینایی تشکیل شده است. این اندام‌ها، به طور هماهنگ کار می‌کنند تا تصاویری واضح و باکیفیت از دنیای اطراف را به مغز ارسال کنند.
اینها تنها برخی از شگفتی‌های خلقت انسان هستند. انسان، موجودی پیچیده و شگفت‌انگیز است که دارای ویژگی‌ها و توانایی‌های منحصربه‌فردی است. این ویژگی‌ها و توانایی‌ها، نشان از عظمت و قدرت خداوند دارد.

در این بخش، مروری بر جواب صفحه ۱۳ و ۱۴ و ۱۶ پیام آسمان هشتم انجام داده شد. با اضافه کردن عبارت  “حاشیه نیوز” در آخر جستجوهای درسی خود در گوگل، به بهترین پاسخ ها دسترسی خواهید داشت. لطفاً به خاطر داشته باشید که ابتدا سعی کنید پاسخ سوالات را خودتان بیابید و سپس برای بررسی صحت آن به این پاسخ ها مراجعه کنید. اگر سوالی دارید، آن را در قسمت دیدگاه بپرسید تا معلمان و کارشناسان ما به آن پاسخ دهند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا